10. oktober kl. 10

E-handel gjort enkelt og uten begrensninger! Bygg og konfigurer flotte B2B- og B2C-nettsteder på kort tid.

Ønsker du å utvide og skalere e-handelsvirksomheten din? Vil du ikke være begrenset, men i stedet ha fleksibilitet og alle e-handelsfunksjonene du trenger for å drive en vellykket nettbutikk? Samlet på én plattform med Swift-maler som er enkle å redigere og som krever lite eller ingen kode? Vi viser deg hvor raskt du kan gå live (i løpet av 4 uker) og hvordan du kan skape ikke bare et flott nettsted, men også en høytytende nettbutikk. 

Ønsker du å:

  • Ikke være begrenset og unngå unødvendig kompleksitet
  • Få et lynraskt nettsted og innebygd SEO
  • Gå live raskt (innen 4 uker)
  • Ha et flott design som konverterer
  • Alle e-handelsfunksjoner i ett (CMS, PIM, eCom, markedsføring)
  • Har nettsidemaler som er enkle å redigere og som krever lite eller ingen kode

Da er dette webinaret definitivt noe for deg. 

Mennt vil vise deg DynamicWeb Swift, som er utviklet i henhold til de nyeste beste praksisene. Det er en rask butikkfrontløsning som er svært skalerbar og fleksibel. Du får all den funksjonaliteten du trenger og kan bygge hva som helst. Du vil oppleve hvor enkel den visuelle editoren er, hvor enkelt du kan bruke drag & drop og hvordan du optimaliserer og vedlikeholder nettstedet ditt. Du får se ulike eksempler på hvor flott en nettbutikk kan se ut i DynamicWeb Swift, samtidig som du får et innblikk i hvor enkelt det er å bruke. 

Dette webinaret holdes på skandinavisk.

Registrer deg i dag!

Johannes Miettinen

Business Developer, DynamicWeb

Malin Kaashagen

CSM, Mennt

Majken Skriver

Digital affärsutvecklare, Mennt

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing