7. juni 2023 kl. 13

Ta B2B-salget ditt til nye høyder med e-handel

Mennt & DynamicWeb

Bli inspirert og oppdatert om de siste B2B e-handelstrendene på vårt kommende webinar! Lær av hvordan Laks & Vilt, del av Lerøy Seafood och en av Nordens største matprodusenter, klarte å optimalisere sin B2B e-handelsplattform for på sikt å øke salget ved å skreddersy den etter brukernes behov.

Du vil også få innsikt fra eksperter og de nyeste trendene innen B2B-e-handel basert på den siste forskningen fra Sapio Research. I tillegg vil vi vise en spennende demonstrasjon av Laks & Vilts B2B-kundeportal, som er bygget Headless på DynamicWeb-plattformen av Mennt og er tett integrert med Dynamics 365.

Som en ekstra bonus vil du få høre fra en av våre egne MVP-er (Most Valuable Professionals) om hvordan du kan dra nytte av DynamicWeb API-er og integrasjon med Microsoft Dynamics D365.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å lære mer om hvordan du kan forbedre din B2B-e-handelsplattform og maksimere salget sammen med oss.

Innsikter på dette webinar

  • Hvordan tilpasse kundeportalen best mulig til kundenes faktiske behov
  • Hvordan dra nytte av DynamicWeb API-er
  • Hvordan integrasjon med Microsoft Dynamics D365 forenkler hverdagen
  • Hva de siste trendene innen B2B e-handel er i 2023

 

Detta webinar hålls på skandinaviska – svenska/ norska.

 

 

Majken Skriver

Digital affärsutvecklare, Mennt

Martin Grønbekk Moen

Daglig leder/Back-End utvecklare, Mennt

Malin Kaashagen

UI/UX Designer, Mennt

Bjørn Ove Width

Country Manager, DynamicWeb

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing