Enkelt front-end designverktøy

DynamicWeb Swift

Med DynamicWeb Swift får du nettsidemaler som er enkle å redigere, og alle handelsfunksjonene du trenger for å drive en vellykket nettvirksomhet. Alt i Swift er bygget på beste praksis for å sikre flott utseende og ytelse.

Swift-maler krever ingen/lite kode, noe som reduserer risikoen og gir deg mulighet til å komme raskt i gang, ettersom det gjør det enkelt å bygge og konfigurere flotte B2B- og B2C-nettsteder og e-handelsopplevelser på kort tid.

Fordeler med DynamicWeb Swift

Frigjør deg fra unødvendig kompleksitet

Kom raskt i gang

Enkle og intuitive standardmaler med visuell redigeringsfunksjonalitet gjør det raskt og morsomt å lage innhold for både designere og redaktører, og gjør det mulig å lansere nettsteder raskt.

Mobil først

DynamicWeb Swift sikrer responsiv, skalerbar og innholdsbestandig gjengivelse. Fokuser på å skape overbevisende innhold uten å måtte bekymre deg for layout på tvers av enheter.

God ytelse og innebygd SEO

DynamicWeb Swift er fullt Google Lighthouse-kompatibel, noe som sikrer god ytelse, og den innebygde SEO-optimaliseringen sikrer at innholdet og produktene dine når publikum.

Få et lynraskt nettsted med design som konverterer

Beste praksis - alle anvendt!

Når teknologien utvikler seg så raskt, er det noen ganger vanskelig å henge med. Med over 4.000 kunder som DynamicWeb er stolte av å betjene, har vi lært en ting eller to i løpet av de siste to tiårene.

DynamicWeb Swift er utviklet i henhold til den nyeste beste praksisen. Alt fra design for produktsider, til SEO, til front- og backend-brukergrensesnitt (UI) og brukeropplevelse (UX) og den nyeste Google Lighthouse beste praksis for ytelse og tilgjengelighet.

Lastet med funksjoner

All funksjonaliteten du trenger for å drive virksomheten din på nettet

Retningslinjer for webtilgjengelighet (WCAG)

Swift er implementert med WCAG i tankene og er i samsvar med AA-nivå, noe som sikrer at innholdet er mer tilgjengelig.

Produktliste

Innebygd produktliste, som gir en oversikt over produktene som er tilgjengelige i butikken. Kundene kan bruke søk, sortering og filtrering for å finne akkurat det produktet de trenger.

Produktdetaljside

Innebygd produktdetaljside, som gir en oversikt over produktinformasjonen for et bestemt produkt. Gi kundene produktbilder, videoer, dokumenter og beskrivelser for å hjelpe dem med å finne det de leter etter.

Kasse

Innebygd kassaflyt for både anonyme og påloggede kunder ved kjøp. Støtter betalings- og forsendelsestrinn, e-post og ordrekvitteringer.

Kundesenter

I kundesenteret kan kundene få en oversikt over sine tidligere kjøpte bestillinger, og opprette favorittlister over produkter de ønsker å kjøpe senere.

Impersonation og administrere kunder

For B2B e-handel er det viktig at salgsrepresentanten har mulighet til å representere kundene sine og legge inn bestillinger på deres vegne for å hjelpe dem best mulig gjennom prosessen.

Ekspresskjøp

Med ekspresskjøp kan kundene søke etter produkter og legge dem i handlekurven på samme side. Det betyr at kundene kan handle produkter uten å gå inn på produktlistesiden eller siden med produktdetaljer, og i stedet gå rett fra søket til kassen på en rask og enkel måte.

Produktkomponenter

Partnere kan bruke produktkomponenter til å bygge produktlisten og produktdetaljsiden ved hjelp av dra-og-slipp i det visuelle redigeringsprogrammet og tilpasse designet til kundens merkevare og produkter.

Innholdssider og artikler

Innholdssider og artikler kan opprettes på en enkel måte ved hjelp av dra-og-slipp i den visuelle editoren med de innebygde innholdselementene som finnes i Swift.

Kan du ikke kode? Ikke bekymre deg, med Swift kan du gjøre mer uten å kode

Juster utseendet og følelsen. Gjør deg klar til å bygge hva som helst

DynamicWeb Swift gjør det mulig for sluttbrukere å ta kontroll uten behov for IT- eller utviklerstøtte hver gang en redigering må gjøres.

Swift leveres med forhåndsdefinerte designmoduler og widgets som gjør det enklere å lansere, vedlikeholde og optimalisere nettsteder og nettbutikker. Bare dra og slipp elementer med det visuelle redigeringsprogrammet og publiser dem i de kanalene du ønsker.

Lei av treg nettstedshastighet som får besøkende til å forlate nettstedet?

Innhold og ytelse er de viktigste konverteringsdriverne

Et tregt nettsted, manglende overholdelse av tilgjengelighetslover eller en dårlig SEO-struktur vil føre til at du mister kunder eller det som verre er.

DynamicWeb Swift er bygget med tanke på ytelse, noe som gir deg et raskt e-handelsnettsted som scorer høyt på Googles fyrtårnstest. Bruk standardmalene og den ytelsesoptimaliserte implementeringen for å holde på kundene.

Swift er en rask butikkfasadeløsning som kan utvides i stor grad

Vokse med en fleksibel og utvidbar løsning

Swift er bygget på DynamicWeb eCommerce Suite, noe som betyr at du får alle fordelene ved å kombinere alle systemene dine i én løsning. Kjør hele din digitale verden fra én plattform som er fleksibel og kan utvides.

DynamicWeb tilbyr for eksempel standard forhåndskonfigurerte integrasjoner med Microsoft Dynamics ERP, eller sjekk ut vår Marketplace som er fylt med integrasjonstillegg.

Hvis det er behov for andre integrasjoner, har DynamicWeb et veldokumentert åpent API og et rammeverk som er enkelt å utvide.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing