Priser og Løsninger

En skalerbar plattform med ubegrensede muligheter

Opplev kraften i allsidigheten med vår skalerbare plattform, som leverer skybaserte CMS-, e-handels- og PIM-løsninger som frittstående applikasjoner eller sømløst integrert som en alt-i-ett Composable Commerce Suite.

Be om pris i dag, og start reisen for å utnytte DynamicWebs potensial for din virksomhet.

Stand-alone

Commerce

Commerce for alle kanaler

Høydepunkter:

/ Fleksible B2B-, B2C- og D2C-funksjoner

/ Effektiv håndtering av språk, valuta, betaling og avgifter

/ Flere butikkfronter og kanaler

/ Selvbetjenings- og bestillingsportaler

/ Ingen transaksjonsgebyrer

/ Salgsassistert salg, tilbud og rabatter

Stand-alone

CMS

Opprette nettsteder og portaler

Høydepunkter:

/ Frontend-nettsteder og -portaler

/ Ubegrenset antall nettsteder, sider, språk, brukere og domener

/ Brukervennlig redigeringsprogram uten kode

/ Tilpass funksjonalitet med apper

/ Fullt responsiv og tilpasningsdyktig

/ Optimalisert for SEO

/ Email marketing

Stand-alone

PIM

Enkel håndtering av produktdata

Høydepunkter:

/ Automatiser og skaler produktberikelsesprosesser

/ Sikre kvaliteten med innebygde regler, arbeidsflyter og dashbord

/ Automatiser produksjonen av PDF-filer og kataloger

/ Integrer med Marketplaces, ERP og datapooler

/ Jobb raskere med integrert AI-funksjonalitet

All-in-one

Suite

CMS, Commerce & PIM i ett

Høydepunkter:

/ CMS, Commerce og PIM sømløst integrert i ett og samme grensesnitt

/ Kundeportaler for selvbetjening og reservedeler

/ Reduserer kompleksiteten i den tekniske stakken og senker eierkostnadene

/ Funksjoner på bedriftsnivå for komplekse virksomheter

/ Utvid, bygg ut og tilpass uten begrensninger

Hvorfor DynamicWeb

Hver løsning er fullpakket med muligheter

Topp ytelse

Vår cloud-baserte plattform skaleres automatisk opp eller ned for å sikre optimal ytelse og sørge for at du alltid kjører den nyeste versjonen.

Fleksibel implementering

Implementer med vår standard best-practice-løsning Swift, lag tilpassede design ved hjelp av gjengitte maler på serversiden i C# Razor, eller bruk våre Rest API-er for å lage en fullstendig hodeløs implementering.

Kraftig integrasjon

Vårt åpne integrasjonsrammeverk gir deg et avansert utgangspunkt med standardmaler for MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations og Business Central) og andre systemer.

Headless og API-basert

DynamicWeb er en API-first-applikasjon som støtter hodeløs implementering og separasjon av front-end og back-end gjennom API-er.

Forenkle kompleksiteten

Ved å samle de nødvendige e-handelsverktøyene på én plattform reduseres kompleksiteten, forretningsprosessene forenkles og de totale eierkostnadene reduseres.

Utvid funksjonaliteten

Med vårt åpne API kan du integrere og utvide med en rekke ulike klienter, inkludert nett- og mobilapplikasjoner samt mikrotjenester fra tredjeparter.

La oss snakke sammen

Hvilken løsning passer for deg?

Er du klar til å finne ut hvilken løsning som passer for din virksomhet? Fyll ut skjemaet, så tar en av våre eksperter kontakt med deg for å diskutere saken:

  • Virksomhetens mål, utfordringer og forventninger
  • Hvordan DynamicWeb kan støtte forretningsprosessene dine
  • Optimal plan og pris basert på virksomhetens behov og ERP-system

 

Read more about Winnebago
Read more about 7eleven
Nespresso
Australian Gold
Read more about Europcar
Read more about Lindab

Ofte stilte spørsmål

DynamicWeb inneholder CMS, e-handel, PIM og markedsføring i én kraftig Commerce Suite med standardintegrasjoner til Microsoft Dynamics ERP.

Med vår MACH-baserte plattform kan du implementere en komplett e-handelsløsning med færre systemer og integrasjoner enn med andre løsninger, og brukerne får tilgang til alle verktøyene i ett og samme grensesnitt.

Men siden plattformen vår er komponerbar, kan vi også tilpasse spesifikke funksjoner til det eksisterende løsningslandskapet ditt hvis du allerede har gjort investeringer og i stedet ønsker å integrere dem. For eksempel ved å legge til DynamicWeb PIM i et eksisterende oppsett.

At DynamicWeb-plattformen er komponerbar, betyr at den tilbyr og støtter en fleksibel og utskiftbar arkitektur, der hver komponent er pluggbar, skalerbar, utskiftbar og kan forbedres kontinuerlig gjennom smidig utvikling for å imøtekomme nye forretningskrav.

Les mer

DynamicWebs åpne integrasjonsrammeverk gir deg et avansert utgangspunkt med standardmaler for integrering av e-handel med ERP-systemer som Microsoft Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations og Business Central) og andre ERP-systemer.

Ja, DynamicWeb gjør det mulig å integrere en rekke tillegg og utvidelser, inkludert betalingsleverandører, markedsplasser, frakt og mer.

Les mer

En no-code-editor er en brukervennlig metode for innholdsbygging med enkel dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det mulig for alle typer redaktører å lage innhold uten å skrive kode. 

Vår kodefrie editor heter Swift. Swift tilbyr enkle og intuitive standardmaler med visuell redigeringsfunksjonalitet som gjør det raskt og morsomt å lage innhold. Swift sørger for flott utseende og topp ytelse, samtidig som det reduserer risiko og utviklingstid.

Les mer

Vi er ikke i stand til å vise standardpriser for våre produkter eller tjenester, ettersom løsningene våre er utviklet for å møte hver enkelt kundes unike behov, noe som umuliggjør standardpriser. I stedet prioriterer vi direkte kontakt for å forstå kundenes mål, slik at vi kan gi nøyaktige, tilpassede priser som gjenspeiler verdien av løsningene våre. Denne tilnærmingen sikrer åpenhet og rettferdighet, samtidig som vi leverer optimale resultater for kundene våre.

Headless refererer til en type arkitektur der front-end og back-end på et nettsted eller en applikasjon er frikoblet fra hverandre. I en tradisjonell arkitektur er front-end (eller "head") tett integrert med back-end, noe som betyr at endringer i den ene ofte krever endringer i den andre, noe som kan være tidkrevende og kostbart. I en hodeløs arkitektur kommuniserer front-end og back-end med hverandre via API-er.

Les mer

Den eneste e-handelen som gjør alt

Vekst raskere med én plattform for e-handel, CMS, PIM og digital markedsføring.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing