Microsoft Dynamics 365 Sales

e-handel for Dynamics 365 Sales (CRM)

Sett dine operative nettstedsdata i arbeid og koble dine fysiske prosesser til den digitale verden med DynamicWeb og Microsoft Dynamics 365 Sales Integration.

Kombiner DynamicWebs Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics 365 Sales for å forenkle håndtering av kundedata og salgsprosesser ved å kontrollere kundedataene dine på ett sted - oppdatert sømløst og i sanntid.

Standard OData-kontakt

Ved hjelp av Microsofts Rest API-teknologiprotokoll OData kan du enkelt integrere til Dynamics 365, noe som sparer deg for tid og penger og gjør at du kan sette i gang e-handelsprosjektet ditt på kort tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite inkluderer CMS, e-handel, digital markedsføring og PIM, og tilbyr den perfekte plattformen for å bygge og skalere din e-handelsreise.

Optimalisering av forretningsprosesser

Reduser administrasjonstiden med sanntids- eller batch-automatisert overføring av data mellom nettstedet ditt og D365 Sales, og reduser "menneskelige feil" ved å ha én masterpost.

Øke salget

Gi salgsteamet ditt viktige kundedata for segmentering og målretting som muliggjør raskere responstid og kortere salgssykluser.

Samle inn data og tilpasse nettopplevelsen

CRM-integrasjon er viktig for å få kundeinnsikt, som kan brukes til å tilpasse nettopplevelsen - gjennom målrettet innhold, produktanbefalinger og andre forslag. Gjør nettstedet ditt mer relevant og øk konverteringen.

Integrert digital markedsføring

Med DynamicWeb har du alt av innhold, brukere og kundeatferds- og transaksjonsdata lett tilgjengelig. Forbedre e-postmarkedsføringsflyten og optimaliser ytelsen gjennom automatisering.

Last ned white paper

7 nøkkelfaktorer for å skape en best mulig kundeopplevelse på nett

Kundeopplevelsen definerer konkurransefortrinnet enda mer enn prisen i dag. Etter hvert som antallet alternativer for leverandører og forhandlere på nettet øker - alle tilgjengelige med et tastetrykk - har kundenes forventninger skutt i været. Få de 7 viktige nøklene du trenger for å skape nettopplevelser som forbløffer kundene dine og overgår deres krav.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing