Utnytt kraften i skyen

DynamicWeb Cloud

Med DynamicWeb kan du bruke skyen til automatisk å skalere opp eller ned for å sikre optimal ytelse. Cloud muliggjør også versjonsløse oppgraderinger, noe som sikrer at du alltid kjører den nyeste versjonen og har tilgang til de nyeste mulighetene og sikkerhetstiltakene.

Å kjøre versjonsløse oppdateringer betyr at løsningen din oppdateres kontinuerlig i små hyppige utgivelsessykluser og ikke krever store oppgraderingsprosjekter.

Versjonsløse oppdateringer er tilgjengelig med DynamicWeb 10.

 

Automatisk skalering

Drift i skyen muliggjør automatisk skalering for å sikre optimal ytelse til enhver tid.

100 % separasjon

100 % separasjon mellom applikasjon og tilpasning sikrer at applikasjonen alltid kjøres som standard.

Versjonsløse oppgraderinger

Versjonsløse oppdateringer utføres i skyen basert på din foretrukne strategi.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan det å ta i bruk den nyeste teknologien kan gi nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

I dag må bedrifter tilby en sømløs kundeopplevelse i alle salgskanaler, som nett, butikk og mobil. Å skape et vellykket og bærekraftig enhetlig handelsmiljø som kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkeligheten, krever en fleksibel, skalerbar og moderne IT-arkitektur.

I dette white paperet diskuterer vi noen av de viktigste områdene som må dekkes når du velger riktig e-handelsarkitektur. Vi gir deg også innsikt i hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gjør det mulig for deg å skalere og utvide virksomheten din uten begrensninger, og diskuterer hvordan du ved å ta i bruk den nyeste teknologien kan låse opp nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing