Uniconta

Webshop med integrasjon til Uniconta

For å maksimere effektiviteten i forretningsprosessene er det avgjørende med en smidig integrasjon mellom e-handel og ERP.

Med en integrasjon til Uniconta kan du sørge for at e-handelen din automatisk berikes med oppdaterte data fra ERP-systemet om produkter, lagerbeholdning, lagerlokasjoner og kundeforhold, og at kundene sømløst får tilgang til tilpassede priser og rabatter i riktig valuta.

Visma.net

Partnere som tilbyr standardintegrering

Standardkoblingen fra Flexmedia er fleksibel og skalerbar, og kan tilpasses kundens spesifikke krav og forretningsprosesser. Besøk Flexmedia og les mer om connectoren.

Uniconta er et komplett ERP- og økonomisystem som hjelper virksomheten din med å digitalisere og redusere manuelle arbeidsflyter.

Rask og enkel implementering

Vår standardkonnector er veldokumentert, noe som gjør den rask, enkel og kostnadseffektiv å implementere, siden du ikke trenger å involvere Uniconta-partneren din for å etablere integrasjonen.

Fleksibel og skalerbar integrasjon

Hvis det skulle oppstå behov for det, kan integrasjonen tilpasses for å oppfylle dine spesifikke krav og forretningsprosesser, forutsatt at de ellers støttes funksjonelt i Uniconta.

Spar tid og minimer risiko

Ved å automatisere overføringen av ordrer, fakturaer og annen informasjon mellom DynamicWeb og Uniconta kan du redusere den interne arbeidsmengden, forenkle prosessene og frigjøre ressurser til andre viktige oppgaver.

Skap en enhetlig kundeopplevelse

Kombiner kundespesifikke sanntidsdata som priser, rabatter, vilkår osv. med en sømløs e-handelsopplevelse, og gjør selv de mest komplekse kundene fornøyde med 24/7 selvbetjent håndtering av bestillinger, etterbestillinger, returer og mer på tvers av alle kanaler.

Ingen tilpasning av ERP-løsningen

Vår API-first-tilnærming sikrer at ingen ekstra tredjepartskode legges til i ERP-løsningen din. Takket være vårt lille fotavtrykk kan vi tilby toveis tilgang til Uniconta med live- og batch-tilkobling.

Utnytt data og bygg sterkere relasjoner

Med integrasjonen kan du alltid levere kundespesifikke priser, rabatter og kampanjer i riktig valuta, slik at du kan tilpasse kommunikasjonen til kundene dine og bygge sterkere kunderelasjoner.

Customer Success Story: Lavpris-Laase.dk

B2B- og B2C-e-handel med PIM for Danmarks største nettbutikk for lås og sikkerhet.

Med en skreddersydd løsning har de forvandlet nettstedet sitt, forbedret SEO-resultatene og automatisert prosesser. Lavpris-Laase kan nå håndtere opptil 60 000 produkter med PIM og DynamicWeb-plattformen. Integrasjonen med Uniconta har optimalisert ordrehåndteringen og økt effektiviteten.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing