Dynamics 365 Business Central

e-handel for Dynamics 365 Business Central

Med en kraftig integrasjon mellom e-handel og ERP er du klar til å utnytte og bruke forretningsinformasjon i sanntid for effektivt å generere potensielle kunder, øke salget og utvide virksomheten din.

Vår e-handelsløsning for Dynamics 365 Business Central er bedriftsklar og skaleres til store e-handelsdistribusjoner for både B2B, B2C og selvbetjeningsportaler for kunder. 

Når du kombinerer DynamicWebs Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan du utnytte D365 BC-forretningsinformasjonen din til å bevege deg raskere på reisen for å skape en høytytende, skalerbar og ERP-datadrevet e-handelsopplevelse.

Standard OData-konnektor

Ved hjelp av Microsofts Rest API-teknologiprotokoll OData kan du enkelt integrere til Dynamics 365, noe som sparer deg for tid og penger og gjør at du kan sette i gang e-handelsprosjektet ditt på kort tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite inkluderer CMS, e-handel, digital markedsføring og PIM, og tilbyr den perfekte plattformen for å bygge og skalere din e-handelsreise.

Drifte flere B2B- og B2C-butikker fra én og samme plattform.

Vår cloud-baserte e-handelsløsning, som er rask å ta i bruk, gir deg alt du trenger for å presentere og selge produktene dine på tvers av flere butikker, språk, valutaer og avgifter fra én plattform.

Forbedre kundeopplevelsen med selvbetjening døgnet rundt

Kombiner kundespesifikke data i sanntid som priser, rabatter, vilkår osv. med en sømløs e-handelsopplevelse og gled selv de mest komplekse kundene med selvbetjent håndtering av bestillinger, etterbestillinger, returer og mer på tvers av alle kanaler.

Ingen tilpasning av ERP-systemet er nødvendig

Vår API-first-tilnærming sikrer at ingen ekstra tredjepartskode legges til ERP-løsningen din. Takket være vårt lette fotavtrykk kan vi tilby toveis tilgang til Dynamics 365 med live- og batch-tilkobling.

Berike data med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berike produktdata på tvers av flere språk og med mange typer medier, og med så mange produktfelt som du trenger. Lever en forbedret innholdsopplevelse som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Webinar

e-handel med Dynamics NAV og Business Central

DynamicWeb gjør det enkelt for deg å lykkes med e-handel på rekordtid og med mindre risiko, fordi vi allerede har løst den skjulte kompleksiteten ved integrert e-handel.

Dette webinaret hjelper deg med å ta spranget fra idé til gjennomføring i akkurat din situasjon.

Se webinaret og få kunnskap om:

  • Hva betyr egentlig standardintegrasjon?
  • Hvorfor er en standardintegrasjon bra, og er det aktuelt for din situasjon?
  • Hvordan flyter e-handel mellom NAV/BC og DynamicWeb?
  • Hva kan du forvente når det gjelder prosjektomfang, kostnader og vedlikehold?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hvordan kan du effektivisere driften av nettbutikken din ved å integrere e-handel med ERP?

Integrasjon er komplekst og krever inngående kunnskap og erfaring for å lykkes og bygge en skalerbar løsningsarkitektur. Med mer enn 4000 kunder har DynamicWeb den erfaringen og kunnskapen som trengs for å lykkes med å integrere e-handel med ERP-systemer.

Denne rapporten tar for seg både ROI-scenarier (Return on Investment) og hvilken type integrasjon som er best for ulike scenarier. Siste del av rapporten tar for seg mer praktiske emner, blant annet hvilke data som er best å integrere.

Kundens suksesshistorie: Bellissa HAAS GmbH

B2C e-handel med kundeportal og PIM

ERP-systemet "Business Central" er integrert med nettstedet og DynamicWeb PIM-systemet, slik at kundene til enhver tid kan se riktige priser og tilgjengelighet. Dette gjør det også mulig for partnere og distributører å få tilgang til dokumenter og andre eiendeler.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing