Løsninger for detaljhandel

Integrert Unified Commerce for detaljister

Detaljhandelen endrer seg raskt, og forhandlere trenger kraftige, fleksible og skalerbare systemer for å holde tritt med raskt skiftende markedssituasjoner. Utnytt den perfekte blandingen av handel, personalisering og innholdsfunksjoner for å presentere produktene dine på best mulig måte.

DynamicWeb integreres med dine eksisterende systemer, og tilbyr fleksible, sømløse løsninger som kobles til nøkkelapplikasjoner som LS Retail, ERP, PIM og CRM for å skalere e-handelssuksess med avanserte detaljhandelsfunksjoner som lojalitetsprogrammer, mobile kasser og personaliserte sanntidstilbud, samt kraftige produktstyringssystemer.

DynamicWeb gir deg mulighet til å skalere din e-handelssuksess.

 

Fordeler vi leverer til detaljhandlere

Oppdag den fleksible DynamicWeb eCommerce Suite som kombinerer et brukervennlig design med funksjoner som holder tritt med stadig skiftende markeds- og kundekrav. Vi har identifisert de beste funksjonene innen detaljhandel:

Integrert Unified Commerce

Ekte unified commerce skaper en friksjonsfri handelsopplevelse som forener e-handel og offline-operasjoner. I nært samarbeid med LS Retail gjør DynamicWeb det mulig for forhandlere å levere en handelsopplevelse som overgår kundenes forventninger.

Personalisere kundereisen

Bruk eksplisitte og implisitte tilgjengelige kundedata til å levere personaliserte opplevelser, f.eks. produktanbefalinger, til nye og tilbakevendende besøkende. Lever 1:1-meldinger i riktig kanal til riktig tid for å gjøre de besøkende til betalende kunder.

Klikk og hent

Klikk og hent er en viktig del av enhver omnikanal-strategi for detaljhandel. Hvert trinn i bestillingen og oppfyllelsen er en mulighet til å glede kunden din. DynamicWeb gjør det enkelt for kundene dine å kjøpe en vare på nettet og hente den i butikken.

Tilbakevendende kunder

Få mest mulig ut av hvert besøk med en personlig produkt- og kjøpsopplevelse. Et lojalitetsprogram eller klubbmedlemskap tiltrekker for eksempel ikke bare nye kunder, men stimulerer også kundene til gjentatte kjøp.

Kundens suksesshistorie: BHG Department Stores

Vedta en kundesentrisk tilnærming og eliminere kanalsiloer ved å bruke en felles handelsløsning.

Størrelsen på BHG Singapores kundekurv økte med 17 %, samtidig som konverteringsraten for kjøp økte med 3,5 % etter å ha implementert innovative kundeløsninger, inkludert virtuell prøving, "løft-og-lær"-systemer og mobile salgssteder.

Fordeler for forhandlere

Forbedre handleopplevelsen og øk salget med bransjespesifikke og salgsdrevne funksjoner.

Hos DynamicWeb, i tett samarbeid med våre 300+ partnere, gjør vi det mulig for forhandlere å levere bedre digitale kundeopplevelser og skalere e-handelssuksess gjennom vår skybaserte e-handelssuite med bransjespesifikke funksjoner som f.eks:

Gi personlige opplevelser

Du får muligheten til å levere de beste personlige produkt- og kundeopplevelsene. Du kan for eksempel bruke de innebygde løsningene for gavekort, detaljhandelskampanjer og kundelojalitet. Når alle CRM- og ERP-dataene dine er samlet på én plattform, kan du automatisere og målrette meldinger, innhold og tilbud til hver enkelt besøkende og/eller kunde.

Administrer flere butikker på en enkel måte

Møt kundene dine der de er og administrer alle nettbutikkene dine fra ett sted med multi-site management. LS Retail Nav / Central og DynamicWeb støtter din internasjonale detaljhandelsekspansjon med lokale språk, valutaer, betalingsleverandører, moms/salgsskatt og fraktmetoder. Aksepter alle måtene kundene dine ønsker å betale på, i butikken, på nettet og på farten. DynamicWeb er integrert med ledende betalingsleverandører for en friksjonsfri kasseopplevelse.

Slipp løs kraften i ERP-systemet ditt

DynamicWeb eCommerce er bygget for detaljhandelen og er svært skalerbar. Den ERP-integrerte løsningen synkroniserer viktige detaljhandelsdata på tvers av DynamicWeb-løsningen og ERP, for eksempel lagerbeholdning, utsalgspriser, merverdiavgift, kunder og lokasjoner med flere datterselskaper, samt hovedprodukter. Alle transaksjoner i DynamicWeb tilsvarer en finansiell transaksjon i ERP.

Skalere detaljhandelsvirksomheten din

DynamicWeb kan integreres med en lang rekke tillegg, inkludert integrasjoner med PIM, ERP og andre relevante plattformer. Løsningen din kan enkelt skaleres til å støtte tusenvis av produkter og millioner av besøkende. Den vokser med virksomheten din. DynamicWeb tilbyr raske, sikre og skalerbare løsninger. Vår skybaserte løsning gir deg den beste og mest pålitelige måten å optimalisere oppetiden din og unngå problemer. Få tilgang til programvare, hosting og overvåking fra én leverandør med ett enkelt kontaktpunkt, noe som strømlinjeformer hele løsningen din.

Få tilgang til nye kunder gjennom markedsplasser

Med DynamicWeb kan du selge uansett hvor kundene dine er - med enkle og sikre koblinger til et bredt spekter av relevante markedsplasser for detaljhandelen. Hvis du allerede har bestemt deg for å utvide salgskanalene dine og vurdert markedsplasser som en del av strategien din, kan du besøke DynamicWeb Marketplace. DynamicWeb kan for eksempel integreres med Channable, som gjør at PIM- og e-handelsmiljøet ditt kan kobles til over 2 500 markedsplasser.

Innebygd Click & Collect

Ifølge GlobalData forventes Click and Collect-markedet å øke med 55,6 % i løpet av de neste fem årene og utgjøre 13,6 % av nettsalget i 2022. Derfor er Click and Collect en viktig del av enhver omnikanal-strategi for detaljhandel. Forhandlere med alt fra én til hundrevis av butikker kan dra nytte av å tilby Click and Collect. Det er virkelig utrolig hva et lagerstyringssystem og ordrehåndtering kan gjøre for din omnikanal-kundeopplevelse. Den kombinerte løsningen mellom LS Retail og DynamicWeb gjør det enkelt for kundene dine å kjøpe en vare på nettet og hente den i butikken.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing