e-handel for LS-aktivitet

Én plattform for håndtering av reservasjoner, billettering og arrangementer

Kaster du bort tid på å håndtere separate programvareløsninger for hver av aktivitetene dine? Legg LS Activity til din LS Nav og DynamicWeb unified eCommerce for å jobbe i én integrert løsning.

LS Activity er programvaren for arrangements- og reservasjonsadministrasjon som integreres sømløst med LS Nav, slik at du kan administrere hele virksomheten din, fra detaljhandel til kurs og bestillinger, på én enkelt plattform.

Med LS Activity kan du håndtere et bredt utvalg av tjenester - fra avtaler, til klasser, til arrangementer, til billettering og reservasjoner av plass og utstyr og mer - for alle stedene dine på ett sentralt sted: back-end av detaljhandelssystemet ditt, der du administrerer alle andre varer, regnskap og salg.

Ved å legge til LS Activity i LS Nav- og DynamicWeb-løsningen kan du administrere alle dine reservasjoner, klasser, kurs, billetter, arrangementer og mer fra én samlet handelsløsning.

Enklere og bedre kundeservice

Forbedre opplevelsen i butikken! Tilby en smidig og forfriskende kjøpsopplevelse som får kundene til å komme tilbake igjen og igjen. Kundene dine slipper å løpe fra kasse til kasse for å fullføre kjøp og reservasjoner. Med LS Activity lagt til i din LS Nav- og DynamicWeb-løsning kan du fullføre salget raskt og smidig i samme transaksjon.

Hold alt under kontroll

Kombinasjonen og den sømløse integrasjonen mellom LS Activity og din LS Nav- og DynamicWeb-løsning gjør deg i stand til å håndtere et bredt utvalg av tjenester - fra avtaler, til klasser, til arrangementer, til billettering og reservasjoner av plass og utstyr, og mer - for alle dine lokasjoner i en enkelt løsning, der du administrerer alle dine andre varer, regnskap og salg.

Din personlige arrangementsplanlegger

Har du mistet oversikten over ressursene, aktivitetene og fasilitetene dine? Hold alt under kontroll med LS Activity i din DynamicWeb-plattform. Administrer alle dine ulike arrangementer - f.eks. reservasjoner, klasser, kurs, billettering, workshops og tjenester - alt i én kraftig løsning.

Enhetlig visning av virksomheten din

Forstå og forbedre virksomheten din med sentralisert kontroll. Med LS Activity og DynamicWeb kan du administrere hele virksomheten din, fra økonomi til salg, til arrangementer og aktiviteter i én enkelt løsning.

Hold styr på nøkkeldata

Få nøyaktig og tidsriktig statistikk over alt salg, uansett om det gjelder varer, kurs eller billetter. Du kan enkelt koble sammen og sammenligne data, forstå hvilke produkter og aktiviteter som er mest populære, og forbedre tilbudet ditt.

Last ned white paper

7 nøkkelfaktorer for å skape en best mulig kundeopplevelse på nettet

Kundeopplevelsen definerer konkurransefortrinnet enda mer enn prisen i dag. Etter hvert som antallet alternativer for leverandører og forhandlere på nettet øker - alle tilgjengelige med et tastetrykk - har kundenes forventninger skutt i været. Få de 7 viktige nøklene du trenger for å skape nettopplevelser som forbløffer kundene dine og overgår deres krav.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing