Visma.net

Optimer virksomheten din med en Visma.net-integrert nettbutikk

For å maksimere effektiviteten i forretningsprosessene er det avgjørende med en smidig integrasjon mellom e-handel og ERP.

Integrasjonen sikrer at produktdata, priser osv. overføres korrekt fra nettbutikken til Visma.net, som igjen mottar ordredata og sender fakturaer og kreditnotaer tilbake til DynamicWeb.

Visma.net

Partnere som tilbyr standardintegrering

Standardkoblingen fra Flexmedia er fleksibel og skalerbar, og kan tilpasses kundens spesifikke krav og forretningsprosesser. Besøk Flexmedia og les mer om connectoren.

Integrasjoner er ofte en stor investering å implementere, men også å vedlikeholde. Med Flexmedias standard connector kan du enkelt og raskt koble DynamicWeb og Visma.net sammen. Denne connectoren eliminerer utviklingskostnader og sikrer stabil drift for våre felles kunder, og derfor ser jeg den som en naturlig del å implementere når du vil koble sammen Visma.net og DynamicWeb".

Torben Jeppesen, Team Lead, Visma Cloud ERP

Integrer e-handel og ERP

Utnytt potensialet i e-handel og ERP ved å koble sammen DynamicWeb og Visma.net. Opplev effektiviteten, nøyaktigheten og vekstmulighetene som følger med et sømløst integrert økosystem.

Fleksibel og skalerbar integrasjon

Hvis det skulle oppstå behov for det, kan integrasjonen tilpasses for å oppfylle dine spesifikke krav og forretningsprosesser, forutsatt at de ellers støttes funksjonelt i Visma.net.

Spar tid og minimer risiko

Ved å automatisere overføringen av ordrer, fakturaer og annen informasjon mellom DynamicWeb og Visma.net kan du redusere den interne arbeidsmengden, forenkle prosessene og frigjøre ressurser til andre viktige oppgaver.

Skap en enhetlig kundeopplevelse

Kombiner kundespesifikke sanntidsdata som priser, rabatter, vilkår osv. med en sømløs e-handelsopplevelse, og gjør selv de mest komplekse kundene fornøyde med 24/7 selvbetjent håndtering av bestillinger, etterbestillinger, returer og mer på tvers av alle kanaler.

Bygg med APIer

Vår API-first-tilnærming sikrer at ingen ekstra tredjepartskode legges til i ERP-løsningen. Takket være vårt lille fotavtrykk kan vi tilby toveis tilgang til Visma.net med live- og batch-tilkobling.

Utnytt data og bygg sterkere relasjoner

Med integrasjonen kan du alltid levere kundespesifikke priser, rabatter og kampanjer i riktig valuta, slik at du kan tilpasse kommunikasjonen til kundene dine og bygge sterkere kunderelasjoner.

Customer Success Story: Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn gjør produktdata til et konkurransefortrinn

For bedre å kunne strukturere og distribuere produktdata valgte det danske produksjonsselskapet en DynamicWeb PIM- (Product Information Management) og nettbutikkløsning integrert i Visma.net, som gjør det mulig for dem å arbeide med masterdata, kundespesifikke priser og rabatter på tvers av forhandlere og markedsplasser. Alt håndteres på én plattform og med én integrasjon i et enkelt og fleksibelt oppsett.

Nå kan Erik Larsen & Søn strukturere og distribuere produktdataene sine, optimalisere de interne forretningsprosessene og gi kundene en bedre kjøpsopplevelse. Alt i én og samme løsning.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing