Frikobling av front- og backend

Headless CMS for eCommerce

En headless arkitektur muliggjør mer effektiv utvikling og distribusjon, større fleksibilitet når det gjelder innholdslevering, og gjør det mulig for selskaper å være mer fleksible, slik at de raskt kan tilpasse seg endringer i markedet og kundenes behov.

Headless refererer til en type arkitektur der front-end og back-end av et nettsted eller en applikasjon er frikoblet. I en tradisjonell arkitektur er front-end (eller "hodet") tett integrert med back-end, noe som betyr at endringer i den ene ofte vil kreve endringer i den andre, noe som kan være tidkrevende og kostbart. Med en headless arkitektur kommuniserer front-end og back-end med hverandre gjennom API-er.

 

Headless CMS

Digitale opplevelser utvikler seg utover nettbaserte kanaler. Distribuer innhold på tvers av nettsteder, mobilapper, kiosker, tilpassede skjermer og praktisk talt alle andre grensesnitt med vårt moderne, API-første CMS.

Spar tid og kostnader

Fordi front-end og back-end er frikoblet, kan utviklere arbeide på hver for seg, noe som kan fremskynde utviklingsprosessen og gjøre innholdsleveringen mer effektiv og kostnadseffektiv.

Frihet til å designe

Hvis du kan tenke det, kan du bygge det. Utviklere har full tilgang til nettstedets kode, slik at de kan tilpasse opplevelsene til ethvert brukerbehov.

API-first prinsipper i DynamicWeb

DynamicWeb API

DynamicWeb 10 er en API-first-applikasjon som støtter headless implementering og separasjon av front-end og back-end gjennom API-er.

DynamicWeb API muliggjør en mer fleksibel, modulær og skalerbar arkitektur, ettersom API-et gir uendelige muligheter og kan brukes av en rekke forskjellige klienter, inkludert nett- og mobilapplikasjoner, samt tredjeparts mikrotjenester.

Delivery API (eksponeringsdata) er optimalisert for å levere data i sammenheng med tillatelser, enheter og personalisering, fasetter osv. for sømløse implementeringer. Vårt leverings-API gir deg fleksibilitet til å bruke hvilken frontend-teknologi og tredjeparts mikrotjenester du foretrekker.

Management API (prosessorkestrering) brukes til å gjøre integrasjoner og opprette brukere, innhold, oppdatere priser og andre oppgaver tilgjengelig i brukergrensesnittet. Administrasjons-API-et lar deg utføre oppgaver i DynamicWeb 10 fra tredjepartssystemer og gjenbruke tjenester fra DynamicWeb 10 i andre systemer. Denne API-tilnærmingen lar deg bruke ditt foretrukne utviklerverktøy og orkestrerer at alt i backend er tilgjengelig via web-API-et.

Den rette løsningen

På tide å bli headless?

Når du vurderer et headless CMS, bør du alltid fokusere på dine spesifikke forretningsscenarier for å forstå om et headless CMS er det rette valget.

De to viktigste faktorene å vurdere er krav til flere datakilder (CMS, handel, søk, personalisering og mer) og flere digitale kanaler, f.eks. nettsteder, apper eller butikkløsninger.

I disse scenariene er en headless løsning et sterkt argument når det gjelder effektivitet og fleksibilitet. En headless løsning kan både støtte kanaler og tilpasse kanaler individuelt uavhengig av andre kilder.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan det å ta i bruk den nyeste teknologien kan gi nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

I dag må bedrifter tilby en sømløs kundeopplevelse i alle salgskanaler, som nett, butikk og mobil. Å skape et vellykket og bærekraftig enhetlig handelsmiljø som kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkeligheten, krever en fleksibel, skalerbar og moderne IT-arkitektur.

I dette white paperet diskuterer vi noen av de viktigste områdene som må dekkes når du velger riktig e-handelsarkitektur. Vi gir deg også innsikt i hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gjør det mulig for deg å skalere og utvide virksomheten din uten begrensninger, og diskuterer hvordan du ved å ta i bruk den nyeste teknologien kan låse opp nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing