Vi presenterer DynamicWeb 10

Å velge riktig handelsplattform er uunngåelig en hovedbekymring for mange selskaper. Ettersom måtene vi gjør forretninger på er i stadig endring, må bedriftene være fleksible og i stand til å utvikle seg sammen med kundene sine.

I dag må selskaper tilby en sømløs kundeopplevelse i alle salgskanaler, som nett, butikk og mobil. Å skape et vellykket og bærekraftig enhetlig handelsmiljø som kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkeligheten, krever en fleksibel, skalerbar og moderne IT-arkitektur.

Vi introduserer DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite

Vi er stolte av å kunngjøre den nye DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite.

Bygget fra grunnen av på den nyeste .NET-teknologien med en komponerbar MACH (Microservices, API-first, Cloud, Headless) basert arkitektur, er DynamicWeb 10 i stand til å støtte ethvert moderne forretnings- og bedriftshandelsoppsett.

I dette white paperet diskuterer vi noen av de viktigste områdene å dekke når du velger riktig e-handelsarkitektur. Vi gir deg også innsikt i hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gjør det mulig for deg å skalere og utvide virksomheten din uten begrensninger, og diskuterer hvordan du ved å ta i bruk den nyeste teknologien kan låse opp nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing