Integrasjon

Integrere e-handel i ERP, CRM eller andre systemer

DynamicWebs åpne integrasjonsrammeverk gir deg et avansert utgangspunkt som inkluderer standardmaler for integrering av e-handel med ERP-systemer som MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations og Business Central) og andre systemer.

Raskere tid til markedet

Bruk våre standardkonnektorer og akseleratorer til f.eks. MS Dynamics ERP for å forenkle kompleksiteten i prosjektgjennomføringen og komme raskere på markedet.

Optimalisering av forretningsprosesser

Optimaliser flyten i forsyningskjeden ved å integrere den i ERP-systemet ditt, gjenbruk eksisterende forretningslogikk og skaler virksomheten din med raskere ordre- til kontanthåndtering.

Bedre kundeopplevelser

Gi kundespesifikke priser, bestillinger og rabatter i sanntid. Forbedre leveringskvaliteten med live lagerbeholdning og selvbetjening for etterbestilling, returer og historikk.

Live-integrasjon i sanntid

Dra nytte av sanntidsintegrasjon

Utnytt kraften i sanntidsintegrasjon til ERP-systemet ditt. Få kundespesifikke priser og tilbud på farten med live integrasjoner som skaper en sømløs kundeopplevelse som aldri før. La kundene dine betjene seg selv 24/7 for å gjøre RMA og betale fakturaer på nettet.

Standard Connectors to power your eCommerce

Kundens suksesshistorie: Ege Carpet

Sømløs integrering av e-handel gir bedre kundeopplevelser

Ege Carpet jobber med flere systemer for å kunne levere en best mulig kundeopplevelse. Å ha DynamicWeb som nettløsning muliggjør tett integrasjon med ulike tredjepartssystemer. For eksempel tilbyr Ege Carpet et omfargingsverktøy på nettstedet sitt ved å dele API-løsninger. Som et resultat får kunden en sømløs, mer robust opplevelse på nettstedet.

Integrer med CRM

Standard CRM-integrasjon

DynamicWeb eCommerce kan integreres med ledende CRM-systemer som Microsoft Sales (CRM) og Salesforce.

Samle inn og lagre data fra atferd på nettstedet, nettstedskonverteringer og e-postmarkedsføringsaktiviteter i CRM-systemet ditt. Bruk det til å gi salgs- og markedsføringsteamet ditt verdifull kundeinnsikt og optimalisere kundeopplevelsene dine. DynamicWeb integreres med ledende CRM-systemer som Microsoft CRM og Salesforce.

Tilgjengelig i Microsoft AppStore

Standard tilkobling til MS Business Central

Installer vår standard Business Central-kobling og få sanntidsdata i sanntid. Hvis du jobber i skyen, kan du laste ned appen direkte fra MS AppStore.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing