Å jobbe hos DynamicWeb

Din karriere hos DynamicWeb

Styrk fremtiden din med en karriere hos DynamicWeb.

Vi streber etter å være et flott sted å jobbe og et sted der våre ansatte kan vokse og lykkes personlig og profesjonelt. DynamicWeb er sertifisert av "Great Place to Work", og vi jobber kontinuerlig med å forbedre arbeidsmiljøet vårt. Les hele anmeldelsen her.

96%

av de ansatte mener at DynamicWeb er et flott sted å jobbe

89%

av de ansatte er stolte av å fortelle andre at de jobber i DynamicWeb.

82%

av de ansatte føler at de kan være seg selv på DynamicWeb

Who we areHvem vi er

Karriere

Bygg din karriere hos den ledende leverandøren av e-handel

Vi er ikke bare tidlig ute. Vi er de tidligste brukerne. DynamicWeb er de første til å ta i bruk den nyeste Microsoft-programvaren, -tjenestene og -enhetene i stor skala i et kommersielt miljø. Vi har det privilegiet å påvirke fremtidige e-handelsprodukter samtidig som vi introduserer nye måter for selskapet vårt å koble til, samarbeide og være mer produktive.

Med DynamicWeb får du et fantastisk utvalg av muligheter. Du kan bli ekspert på et bestemt felt eller bygge kompetanse på tvers av mange områder. Du kan være en individuell bidragsyter eller bli leder. En ting er sikkert, du kommer aldri til å stå stille.

Finn teamet ditt

Product Development

Be part of our developer's community who develop the products and tools of the future for millions of users while having fun doing it.

Service & Operations

Join the service and operations team if you thrive in delivering excellent service and support to our partners.

Sales

Equip businesses with the right tools to help a large partner community grow.

Marketing

Connect users to the product and drive the insights we use to innovate our business and sales tools.

Finance & People Operations

Design and manage processes and systems to support the growth of an international business.

Bjarne Hansen

CFO

Jennifer Johansen

Product Manager

Anders Kold Olesen

PIM Consultant

Paul Britzke

Country Manager DACH

Kateryna Mylokosta

UX&UI Designer

Steffen Kruse Hansen

Software Developer

Mads Jensen

Tech Lead

Rasmus Phophon Gyldenløv

Web Developer

Alina Werner

Marketing Coordinator DACH

Erkan Karaman

Project Manager

Christian Ginnerup

Solution Architect

Camilla Kruse

Receptionist

Rekruttering og introduksjon

Rekrutteringsprosessen

Hvordan vi ansetter

Vi vet at ansettelsesprosesser kan virke overveldende, men vi vil ikke at du skal føle deg overveldet. Vi ønsker at alle kandidater, fra nybegynnere til ledere, skal føle seg velkommen hos oss. 

Etter vår mening er den beste starten på en ny jobb en åpen og nysgjerrig tilnærming, og det er slik vi vil møte deg.

Vår ansettelsesprosess er en viktig del av vår kultur.

DynamicWebber bryr seg dypt om teamene sine og menneskene som utgjør dem. Vi bryr oss også om å bygge team som virkelig liker å jobbe sammen. For å bygge sterke team vet vi at vi trenger et mangfold av perspektiver og erfaringer, og en rettferdig ansettelsesprosess er det første steget på veien dit.

Søknadsprosess

Før du søker

Før du begynner å søke, bør du ta deg tid til å spørre deg selv hva du brenner for og søke i henhold til din lidenskap, ikke nødvendigvis dine ferdigheter.

Søk på nettet

Bruk lenken i hver stillingsannonse til å fortelle oss hvem du er, hva du gjør og hvor du vil jobbe. Begynn deretter å se på noen av oppføringene som samsvarer.

1. Intervju

Vi liker å intervjue og tar det på alvor, da dette er vår sjanse til å bli kjent med deg. Vår prosess er ment å være vennlig, varm og gi deg muligheten til å bli kjent med oss.

2. Intervju

Under det andre intervjuet tar vi oss god tid og bruker vanligvis to timer på å snakke gjennom stillingen. Vi liker også å introdusere en test for å bli bedre kjent med deg.

Beslutning

Her tar begge parter seg tid til å vurdere om vi ønsker å gå videre med hverandre. Hvis vi begge er enige, begynner vi å forhandle om kontrakten.

Jobbstart

Det er planlagt en ukes introduksjonsprogram for alle nykommere, og vi planlegger individuell opplæring i løpet av de første 12 månedene av jobben din hos oss.

Spørsmål og svar

På hver stillingsannonse finner du en lenke til en nettbasert søknadsprosess.

Ja, vi kommer alltid tilbake til deg hvis du har søkt på en jobb på nettet. Hvis du ikke har hørt fra oss om en søknad på to måneder, har vi sannsynligvis gått videre med andre kandidater til den aktuelle stillingen. Våre rekrutterere kan imidlertid ta kontakt med deg hvis vi finner en annen potensiell match for dine ferdigheter, interesser og erfaring.

Ja, du kan søke på mer enn én stilling samtidig, men vi anbefaler at du begrenser deg til noen få jobber som virkelig samsvarer med dine ferdigheter, erfaringer og interesser. 

Stillingsbeskrivelsene våre vil inneholde eventuelle søknadsfrister. For de fleste stillingene våre tar vi imot søknader fortløpende, og vi oppfordrer deg til å søke så snart som mulig.

Vi anbefaler at du går gjennom karrieresiden vår og siden Om oss. Vi setter også alltid pris på at du stiller oss spørsmål om rollen, lederen, kulturen og er åpen om hvordan du ser for deg stillingen. 

Vår oppgave er å forenkle prosesser og legge til rette for at du skal lykkes i jobben. Vår merkevare gir deg muligheten til å ta karrieren din i egne hender, og lederne våre tar innspillene dine på alvor og hjelper deg med å lage en karriereplan.

Vi er opptatt av langsiktige relasjoner og ansetter uansett hva fremtiden bringer, så vær forberedt på å bli utfordret og utvikle ferdighetene dine hos oss.

Vi har ingen kleskode - ta med deg ditt sanne og unike jeg. Vi setter imidlertid pris på et profesjonelt utseende, siden dette er en offisiell søknadsprosess.

Vi tilbyr muligheter for studenter og praktikanter i flere markeder og ved det globale hovedkontoret, som du finner under "studentjobber". 

Ja, du må snakke minst godt engelsk for å bli med oss. Vi jobber med kunder og kolleger fra hele verden, og mesteparten av tiden bruker vi engelsk for å kommunisere med dem. 

Ledige stillinger

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing