Microsoft Dynamics AX

Forbedre B2B- og B2C-kundeopplevelser med én integrert plattform

Med DynamicWeb og Microsoft Dynamics AX (Axapta) kan du støtte dataene på nettstedet ditt og støtte B2B og B2C omnichannel med personaliserte opplevelser.

DynamicWeb tilbyr både live- og batch-modus for å gi kundene dine nøyaktig produktinformasjon og muligheten til å handle på hvilken som helst enhet.

SE HVORDAN DET FUNGERER - Ta en titt på webinaret "eCommerce for Dynamics AX". SE NÅ

Når du kombinerer DynamicWebs Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics AX, kan du utnytte data og gjenbruke eksisterende forretningslogikk i Dynamics AX for å drive din B2B/B2C e-handel.

Standardkonnektor

Vår standardkonnektor lar deg enkelt integrere til Dynamics AX, noe som sparer deg tid og penger og gjør det mulig for deg å få e-handelsprosjektet ditt i gang på kort tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite inkluderer CMS, e-handel, digital markedsføring og PIM, og tilbyr den perfekte plattformen for å bygge og skalere din e-handelsreise.

Drifte flere B2B- og B2C-butikker fra én og samme plattform.

Vår cloud-baserte e-handelsløsning, som er rask å ta i bruk, gir deg alt du trenger for å presentere og selge produktene dine på tvers av flere butikker, språk, valutaer og avgifter fra én plattform.

Gi kundene mulighet til selvbetjening døgnet rundt

Kombiner kundespesifikke data i sanntid som priser, rabatter, vilkår osv. med en sømløs e-handelsopplevelse og gled selv de mest komplekse kundene med selvbetjent håndtering av bestillinger, etterbestillinger, returer og mer på tvers av alle kanaler.

Ingen tilpasning av ERP-systemet er nødvendig

Vår API-first-tilnærming sikrer at ingen ekstra tredjepartskode legges til ERP-løsningen din. Takket være vårt lette fotavtrykk kan vi tilby toveis tilgang til Dynamics AX med tilkobling i live- og batch-modus.

Utnytte AX-data for en bedre e-handelsopplevelse

Integrer e-handelen din til AX og overfør forretningslogikk og regler, produkt- og kundedata og handelsavtaler for å vise kundespesifikke krydder og rabatter og muliggjøre enkel selvbetjening.

Kundens suksesshistorie: Millarco International

B2B-portal og Outletshop med AX og DynamicWeb PIM, 3.000 produkter og 1525 forhandlere i 16 land

"Vi får mange positive reaksjoner fra kundene våre, som synes den nye løsningen er svært enkel å bruke. Medarbeiderne våre er også veldig fornøyde, siden vedlikeholdet av produktdataene nå er mye mer fleksibelt og oversikten i PIM er mye bedre."

- Carsten Fonnesbæk - Markedsføringssjef, Millarco International

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing