Om DynamicWeb

Integrerte e-handelsløsninger

DynamicWeb er en verdensledende leverandør av CMS, e-handel, PIM og markedsføringsløsninger for mellomstore og store bedrifter. Med mer enn 20 år i bransjen og mer enn 12 000 utviklede nettsteder har vi erfaringen og programvaren som er nødvendig for å skape kraftige e-handelsløsninger.

Vår misjon

Vårt misjon er å forenkle e-handel

Måten vi gjør det på er å tilby en komponerbar og skybasert e-handelspakke med CMS, e-handel, PIM og markedsføring i en enkelt plattform som er forhåndskoblet til Microsoft ERP-systemer som D365 F&O, Business Central, NAV og AX.

Plattformen vår senker de totale eierkostnadene og reduserer kompleksiteten siden kundene kan jobbe i ett enhetlig grensesnitt i stedet for flere løst koblede applikasjoner og med færre integrasjoner.

I 2022 lanserte DynamicWeb DW10 - en moderne, komponerbar API-first-arkitektur som gjør det mulig for DynamicWeb å passe inn i IT-landskapet til MACH (Microservices, API-first, Cloud, Headless) orienterte selskaper, samtidig som den tilbyr no code / low code-funksjoner for rask implementering.

Våre verdier

Verdiene våre former kulturen vår og påvirker beslutningene og atferden vår hver dag. De er kjernen i vår fortsatte suksess.

Forenkle

Vi forenkler alt vi gjør.

Forpliktet

Vi er lidenskapelige og langsiktige.

Sammen

Vi er hjelpsomme og jobber sammen som et team.

Organisasjon

Et globalt selskap med lokal tilstedeværelse

Siden dag én har vi hatt base i Aarhus i Danmark, men i dag har vi kontorer over hele verden - fra Europa til USA og APAC-regionen.

Å ha lokal tilstedeværelse i våre viktigste markeder er en topprioritet for oss, siden det gir oss en dypere forståelse og tettere kontakt med våre kunder og partnere, slik at vi kan levere best mulig løsninger og støtte.

1999

DynamicWeb er grunnlagt av
Christian & Nicolai

150+

Folk jobber hardt hver dag
for å gjøre DynamicWeb flott

100 %

Forpliktet til å få våre kunder
og partnere til å lykkes

Ren hosting

Vi driver løsningen din på grønn energi

Å drive flere tusen e-handelsløsninger krever mye energi. Hos DynamicWeb forstår vi hvilken innvirkning dette har på klimaet, og derfor har vi valgt en hostingpartner som driver sine datasentre på 100% grønn energi.

Dette betyr at vi kan tilby en skyhostingløsning som er så grønn og effektiv som mulig. Datasenteret vårt:

  • samarbeider med leverandører som har energieffektivitetsklassifisering A+
  • er 100 % Co2-nøytrale når det gjelder strømforbruk
  • drives av bærekraftig energi - hovedsakelig fra nordisk vannkraft.
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing