Et paradigmeskifte

MACH-arkitektur

MACH er en bransjestandard som beskriver en åpen, smidig og førsteklasses bedriftsarkitektur.

MACH-teknologier støtter en komponerbar, utskiftbar arkitektur, der hver komponent kan kobles til, skaleres, byttes ut og kontinuerlig forbedres gjennom smidig utvikling for å møte nye forretningskrav.

Denne åpne arkitekturen er et paradigmeskifte bort fra de tradisjonelle og mer rigide og lukkede monolittiske suitene.

MACH-arkitektur og bruk av prinsippene bak den kan bidra til å sikre at virksomheten din er forberedt på fremtidige endringer og at du kan tilpasse deg endringer raskere.

Microservices

Individuelle deler av forretningsfunksjonalitet som er uavhengig utviklet, distribuert og administrert.

API-first

All funksjonalitet er eksponert gjennom et API.

Cloud

SaaS som utnytter skyen, utover lagring og hosting, inkludert elastisk skalering og automatisk oppdatering.

Headless

Front-end-presentasjon er frikoblet fra back-end-logikk og kanal, programmeringsspråk, og er rammeverksagnostisk.

MACH og DynamicWeb

Ubegrensede muligheter med en composable handelsplattform

For digitale beslutningstakere kan endringstakten være svært høy. Bedrifter må handle, reagere og skalere raskere enn noen gang før, noe som krever mye smidighet i bedriftens teknologistabel.

Før eller senere vil bedrifter oppdage at deres nåværende digitale økosystem ikke gir den ønskede kundeopplevelsen eller ikke støtter de ønskede forretningsmodellene. Eller kanskje virksomheten din står overfor nye kundekrav eller forstyrrelser i salgskanalene dine - situasjoner der du må reagere raskt digitalt.

For å bidra til å løse denne utfordringen kan den nye DynamicWeb 10-plattformen distribueres som en komponerbar pakke eller best-of-breed-løsning, enten ved hjelp av de ferdige komponentene som tilbys av DynamicWeb eller ved hjelp av tredjeparts teknologier som er spesielt tilpasset dine forretningsbehov.

Hva er en Composable Commerce Suite?

Best-of-suite

Best-of-suite refererer til en monolittisk arkitektur der all funksjonalitet er tilgjengelig på én plattform. Fordelene er redusert kompleksitet, men begrenset fleksibilitet, skalerbarhet og risiko for leverandørlåsing kan være en ulempe.

Composable Commerce Suite

Den komponerbare handelspakken kombinerer enkelheten i best-of-suite-tilnærmingen, uten å begrense muligheten til å kjøpe og implementere best-of-breed-teknologier etter hvert som du vokser og oppdager et behov for å skalere. Med andre ord - det beste fra begge verdener.

Best-of-breed

Best-of-breed refererer til en mikrotjenestearkitektur der separate, spesialiserte komponenter velges og integreres for å tilby en bestemt funksjon eller et sett med funksjoner. Fordelene med en best-of-breed-løsning er blant annet skalerbarhet, fleksibilitet og innovasjon.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan det å ta i bruk den nyeste teknologien kan gi nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

I dag må bedrifter tilby en sømløs kundeopplevelse i alle salgskanaler, som nett, butikk og mobil. Å skape et vellykket og bærekraftig enhetlig handelsmiljø som kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkeligheten, krever en fleksibel, skalerbar og moderne IT-arkitektur.

I dette white paperet diskuterer vi noen av de viktigste områdene som må dekkes når du velger riktig e-handelsarkitektur. Vi gir deg også innsikt i hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gjør det mulig for deg å skalere og utvide virksomheten din uten begrensninger, og diskuterer hvordan du ved å ta i bruk den nyeste teknologien kan låse opp nye muligheter og tilføre langsiktig verdi til virksomheten din.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing