Løsninger for produsenter

Øke salget med en e-handelsløsning eller kundeportal

DynamicWeb tilbyr nøkkelferdige e-handels- og kundeportalløsninger rettet mot produsenter som blant annet muliggjør enkel bestilling på nettet, selvbetjening, sparekassesalg og andre funksjoner kundene dine forventer.

La kundene dine søke etter produkter, legge inn bestillinger og få den tjenesten de ønsker. Med standardintegrasjoner til ERP-, PIM- og CRM-systemer kan du tilby den best mulige personaliserte detaljhandelen og kundeopplevelsen.

e-handelsløsninger for produsenter

Med en DynamicWeb e-handelsløsning er produsentene i stand til å levere den best mulige kjøpsopplevelsen gjennom en rekke nøkkelfunksjoner:

Kundeportaler for selvbetjening og reservedeler

Gjør det mulig for kundene dine å få det de trenger, når de trenger det, uten å måtte vente på å komme i kontakt med kundebehandleren. Kundene dine får tilgang til ordrehistorikk, fakturaer, RMA, tilpasset produktinformasjon og mer.

Forhåndsbestilling og CPQ (konfigurer, pris, tilbud)

Med DynamicWebs imitasjonsfunksjon kan du enkelt hjelpe kundene dine ved å forberede et tilbud eller en bestilling for dem, slik at de kan gjennomgå og fullføre bestillingen når det passer dem. Denne funksjonen er viktig for mer komplekse bestillingsprosesser og assistert salg.

Full ERP og e-handelsintegrasjon

Integrer din e-handel med ditt ERP-system og få tilgang til kundespesifikke priser, sortiment, lagerbeholdning, stykklister og andre ERP-data. DynamicWeb kan integreres med praktisk talt alle ERP-løsninger og inkluderer standard integrasjoner med Micosoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX og NAV.

Internasjonal e-handel på den enkle måten

For å utvide virksomheten din internasjonalt må du kunne støtte regionale regler, valutaer, språk og mer. DynamicWeb eCommerce lar deg utvide salgsområdet ditt, gjør det enkelt å følge gjeldende regionale regler og lar deg nå ut til et bredere publikum.

Kunde suksesshistorie: Ambu

Global B2B-produsent bruker DynamicWeb eCommerce og PIM for å administrere komplekse produktdata

Løsningen har styrket Ambus merkevareidentitet og markedsposisjon og har effektivt redusert mengden manuelle og tidkrevende ressurser som brukes på å oppdatere produktinformasjon.

B2B- og D2C-muligheter for produsenter

En skalerbar og robust e-handelsplattform utviklet for produsenter

Med DynamicWebs cloud-baserte Commerce Suite kan du levere bedre digitale kundeopplevelser og kontinuerlig skalere nettvirksomheten din.

Selvbetjeningsportaler for kunder

Gjør det mulig for kundene dine å få det de trenger, når de trenger det! Med en selvbetjeningsportal kan kundene dine få tilgang til kundespesifikke priser, tilpassede kataloger, ordrehistorikk, fakturaer, RMA, tilpasset produktinformasjon, samt laste ned tekniske datablad, relevante delelister osv. En kundeportal gjør at virksomheten din kan holde åpent 24/7, du kan enkelt skalere og tilby en bedre handelsopplevelse samtidig som du reduserer presset på salgsstyrken din.

ERP-integrert e-handel bygget for produsenter

Integrer med ditt ERP-system for å få tilgang til kundespesifikke priser, sortiment, lagerbeholdning, stykklister og andre ERP-data. DynamicWeb inkluderer standard integrasjoner til Microsoft Dynamics 365 F&O, Business Central, AX og NAV. En ERP-drevet e-handelsløsning lar deg vise tilpassede priser og lagerbeholdning til kunder i sanntid og gi enkel tilgang til produktinformasjon som datablad. DynamicWeb er ideell for generering av potensielle kunder ettersom sidestrukturen er optimalisert for høyt rangerte søkeresultater, slik at kunder og søkemotorer som Google kan finne produktene dine på nettet.

Integrering av konfigurasjon, pris og tilbud (CPQ)

Når det gjelder bestillingsvarer, er CPQ (configure-price-quote) avgjørende for en utmerket B2B-kundeopplevelse. CPQ er en løsning for å veilede selgere eller kunder til å opprette bestillinger basert på regler for å sikre bestillingsnøyaktighet. Med en CPQ-applikasjon kan alle mulige konfigurasjoner, priser og rabatter legges inn. DynamicWeb kan integreres med ledende CPQ-løsninger som Experlogix. Kundene dine vil oppleve en personlig og praktisk tjeneste der de bare trenger å sjekke og godta den forhåndsutfylte handlekurven.

Optimer din e-handelssuksess

For å generere potensielle kunder må du levere det dine potensielle kunder forventer. Kjøperne vil undersøke, handle og bestille på sine vilkår, på det tidspunktet og på den enheten de ønsker. De vil ha selvbetjening. Ved å automatisere virksomheten din med selvbetjening og kanskje til og med en kundepersonalisert butikkfront, kan du oppfylle og overgå kundenes forventninger. DynamicWeb tilbyr funksjonene som trengs for å gi best mulig kundeopplevelse, fra behandling av produktdata i PIM-systemet, integrasjon med ERP-systemet ditt og muligheten til å gå inn på markedsplasser eller opprette ditt eget e-handelsunivers der du kan administrere og automatisere best mulig kundeopplevelse.

Skalere virksomheten din

Uansett hvilken forretningsstruktur og hvilke vekstplaner du har, har vi en løsning. Med DynamicWeb eCommerce kan du overholde lokale lover og forskrifter og håndtere flere valutaer, språk og mer i én løsning. DynamicWeb er bygget for å støtte B2B-, B2C- og D2C-modeller, og lar deg skalere virksomheten din - enkelt og sikkert. Med dashbord i sanntid kan du overvåke nettstedstrafikk, ordrekonverteringer og salg. DynamicWebs løsning kjører som en skalerbar applikasjon i skyen. Den skalerer jevnt over tid og i perioder med mange besøkende.

Innebygd Product Information Management

Hjelp produktansvarlige og markedsføringsteamet med den innebygde PIM-løsningen (Product Information Management). Bruk dashbord for å sikre at alle produkter har beriket og nøyaktig informasjon. Berik produktinformasjonen med masseoppdatering med nøyaktige produktdata fra relevante datakilder. Lever de riktige produktdataene til økosystemet ditt, slik at partnere, distributører og forhandlere kan selge gjennom markedsplasser og andre salgskanaler. Utnytt flere salgskanaler ved å integrere DynamicWeb PIM til markedsplasser som eBay, Amazon og mange flere med skreddersydde sortimenter og priser.

Last ned white paper

D2C e-handel i industrien

Undersøker hvordan en Direct-to-Consumer-modell driver produksjon og dekker fordelene og ulempene ved den.

  • D2C for produsenter
  • Fordeler og utfordringer
  • Viktige hensyn å ta
  • Hvordan komme i gang

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing