Automatiser og fremskynd trykkproduksjon

DynamicWeb Publications

Forenkle arbeidsflyten for redaktører, markedsførere og salgsteam.

DynamicWeb Publications automatiserer prosessen med å lage profesjonelle PDF-dokumenter, for eksempel datablad, prislister og kataloger, slik at teamet ditt kan fokusere på det som virkelig betyr noe - fremragende innhold og forretningsvekst.

Fordeler med DynamicWeb Publications

Profesjonelle datablad, prislister og kataloger - raskt og enkelt!

Økt effektivitet

Gjør organisasjonen din mer effektiv. Ved å bruke eksisterende innhold i DynamicWeb til å berike det trykte materialet kan teamene lage PDF-filer raskere uten at det går ut over merkevareintegriteten.

Raskere ut på markedet

Lei av å vente på nytt salgsmateriale? Med Publications kan salgsteamene dine lage tilpassede kataloger/prislister med minimal innsats, slik at du kommer raskere ut på markedet.

Skalere uten ekstra kostnader

Trenger du materiale på ulike språk og til ulike priser? Ikke noe problem. Med Publications kan du bruke data du allerede har tilgjengelig til å lage kundesentrisk salgsmateriale for alle markeder.

DynamicWeb Publications

Generer PDF-filer med bare noen få klikk!

Med den brukervennlige visuelle editoren uten kode kan du dra og slippe innhold og designe de sidene du ønsker og trenger. Og med dataene som allerede er tilgjengelige i DynamicWeb, kan du opprette dokumenter raskt og i stor skala.

Når du har opprettet publikasjonsdesignet og koblet til datakilden din (PIM, ERP eller CMS), kan du enkelt generere et stort antall prislister, produktdatablad eller andre dokumenter med bare noen få klikk.

Prislister

  • Oppdaterte og kundespesifikke priser i valgfri valuta
  • Produktbilder (slutt på kjedelige Excel-ark)
  • Produktbeskrivelse på et hvilket som helst språk

Datablad

  • Produktbeskrivelse på flere språk
  • Korrekt produktinformasjon; SKU, pris, variant, spesifikasjoner osv.
  • Flere produktbilder

Katalog

  • Innholdskatalog med fokus på visuell presentasjon av varemerket
  • Storytelling & branding
Visual Editor

Enkel sideoppsett

Med den visuelle redigeringsfunksjonen vår kan du dra og slippe innholdet når du utformer malene dine, noe som gjør det enkelt å redigere uten kode, noe som gjør det raskt å implementere og mulig for alle typer redaktører å jobbe med.

Product Information Management

Bruk PIM som datamotor

Publications og PIM er som skapt for hverandre.

Med Dynamicweb PIM kan du samle inn, lagre, berike og effektivt distribuere produktinformasjonen din til relevante kanaler - inkludert Publications - og få produktdataene dine til å skille seg ut på trykk. PIM-systemet effektiviserer prosessene og gjør det raskere og enklere å vedlikeholde og distribuere produktdataene dine.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en skreddersydd demo?

 

Nedlastinger

Få tilgang til gratis kunnskap og inspirasjon.

 

On-demand webinarer

Se tidligere opptak av webinarer.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing