4Tecx

Drivkraft for vekst og verdi - en fremtidsrettet e-handelsløsning

Opplev bærekraftig vekst og økt kundeverdi når 4Tecx baner vei for en ferdig levert plattform som endrer e-handelslandskapet.

4Tecx tilbyr de beste produktene basert på kvalitet og pris. Alle 4Tecx-produkter oppfyller kravene til den profesjonelle sluttbrukeren. Fra fugemasse til verktøykofferter og fra vernebriller til byggelamper. 4Tecx-sortimentet omfatter en rekke produkter for håndverkere og profesjonelle innen bygg og industri. Sortimentet utvides jevnlig med nye produkter. Zevij-Necomij har mer enn 330 medlemsgrossister, hvorav 4Tecx er en av dem.

The challenge

Bærekraftig vekst og kundeverdi

Zevij-Necomij kom til oss for å få en fremtidsrettet e-handelsløsning som de kunne tilby sine >300 medlemmer. Løsningen måtte inneholde de beste konverteringsalternativene for å øke konkurransefortrinnet. I tillegg måtte den fremtidsrettede e-handelsløsningen bidra til en rask utvidelse av markedslederskapet på nettet og en økning av kundeverdien. 

Å være relevant til rett tid skaper ekstra verdi i forholdet mellom kjøper og selger, slik at det blir mindre viktig å konkurrere på pris!

The solution

Tailored Platforms for Zevij-Necomij and 4Tecx

Løsningen omfatter blant annet 

  • En fullt utviklet bedriftsnettside;
  • En fullt utviklet nettbutikk;
  • En utstyrt markedsføringspakke;
  • En selvbetjeningsportal. 

Med denne løsningen kan Zevji-Necomij designe alle plattformer individuelt, slik at alle Zevji-Necomij-medlemmer, inkludert 4Tecx, har sin egen unike og personlige plattform. 

En spesiell webtjeneste for onboarding av ERP- og PIM-data ble utviklet for enkel integrering med ERP-systemet.

The result

A Future Proof eCommerce Solution

4Tecx er et av de første medlemmene av Zevij-Necomij med en komplett plattform basert på et alt-i-ett e-handelskonsept.

4Tecx har nå muligheten til å forenkle kundereisen på nettet og betjene kunden på en relevant og proaktiv måte gjennom godt integrerte produktlivssykluser. Dette øker verditilbudet til sluttkunden og gjør at konkurranse kun på pris hører fortiden til. 

Realiseringen av denne 4Tecx-plattformen styrker det nøkkelferdige e-handelskonseptet som er utviklet for Zevij-Necomij-medlemmer, og antallet medlemmer som slutter seg til dette prosjektet, forventes å øke kraftig i løpet av de kommende månedene.

Segment

B2B, eCommerce og CMS

Location

Nederland

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing