H-Vinduet Fjerdingstad

B2B e-handel med Dynamics AX og produktkonfigurasjon

Den nye B2B e-handelsportalen, som er integrert med AX, gir distributører og forhandlere en strømlinjeformet bestillingsprosess, inkludert tilpasset produktkonfigurasjon og automatisert bestilling.

H-Vinduet Fjerdingstad er en stor dør- og vindusprodusent som ble grunnlagt i 1949, og som selger til det skandinaviske markedet og er kjent for sine høykvalitetsprodukter.

The Challenge

Tilpasning til B2B-kundenes forventninger

Fjerdingstad utvikler seg i takt med kundene. For en tid tilbake oppstod det en konkret B2B-utfordring, da kundene, som er profesjonelle distributører og forhandlere, plutselig begynte å stille store krav til en fullt funksjonell nettbutikkportal.

Forhandlerne ønsket å vise Fjerdingstads produkter til sluttkundene på en ny og mer moderne måte. De ville vise konfigurasjon og muligheter for farger og design, administrere priser, kampanjer og rabatter, lage kvoter, legge inn bestillinger og vise tilgjengelighet, alt i samme løsning. Visjonen var en helhetlig løsning som kunne hjelpe selskapet med å vokse og utvikle seg i årene som kommer.

The Solution

Implementering av B2B-ekstranett for profesjonelle distributører

Den nye løsningen består av spesialdesignede nettsider med et B2B-ekstranett som er skreddersydd for profesjonelle distributører. Den inkluderer en visuell konfigurator i toppklasse som er sømløst integrert med tredjepartsløsningen Optiwin. Løsningen er dessuten fullt integrert med Microsoft Dynamics AX 2012 R3, og det er en toveis integrasjon mellom deler av CMS, den digitale markedsføringsfunksjonen i DynamicWeb og Microsoft CRM Online.

DynamicWebs løsning, som er integrert med viktige tredjepartssystemer som AX og Optiwin, vil ta oss til et nytt og høyere nivå når det gjelder presentasjon og salg av produktene våre på nettet. Vi går en lys fremtid i møte med våre kvalitetsvinduer!

Hilde Guneriussen, Marketing Coordinator - H-Vinduet Fjerdingstad
The Result

Forbedret bestillingsflyt med tilpasset produktkonfigurasjon

Som et resultat av disse forbedringene har B2B e-handelsportalen effektivisert hele innkjøpsprosessen, slik at distributører og forhandlere kan skreddersy produktkonfigurasjoner etter sine spesifikke behov. Innføringen av automatiserte bestillingsprosesser har økt effektiviteten betraktelig og muliggjort raske og nøyaktige transaksjoner.

Med selvbetjening 24 timer i døgnet kan bedriftene nå administrere bestillinger, innhente tilbud og få tilgang til unike priser og rabatter når som helst, noe som øker fleksibiliteten og kundetilfredsheten. Portalens suksess ligger i dens evne til å imøtekomme de ulike og dynamiske behovene til distributører og forhandlere, noe som gir en sømløs og brukervennlig opplevelse i det stadig skiftende B2B-landskapet.

Segment

eCommerce, AX, Produksjon

Location

Norge

Partner

ECIT Peritus

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing