KOKS Group

DynamicWeb tar nettstrategien til neste nivå

Revolusjonerer KOKS Groups tilstedeværelse på nettet med en skalerbar e-handelsplattform.

KOKS Group er produsent og leverandør av spesialutstyr og har i mer enn 25 år vært en pålitelig partner for industrien, kloakkrensebransjen, private (rense)selskaper, jernbaneindustrien, transportselskaper, veibyggere, kommuner og myndigheter.

The challenge

Fra kundeutfordringer til omfattende løsninger.

For å nå ambisjonen om å bli markedsleder, tar KOKS Group tak i en rekke utfordringer som kundene i bransjen står overfor. Målet er ikke bare å være produsent og leverandør, men å tilby helhetlige løsninger som letter kundenes byrder.

KOKS Group erkjenner den økende betydningen av digital teknologi og nettbaserte plattformer, og har gjort strategiske fremskritt for å forbedre kundeopplevelsen og effektivisere forretningsprosessene.

The solution

KOKS Groups oppgradering av e-handel

Med oppsettet av en ny integrert e-handelsplattform ble det levert et svært skalerbart miljø som aktivt støtter nettvirksomheten og gjør det lettere å finne frem i ulike land og på ulike språk gjennom smart utforming av produktinnholdet.

Plattformen ble realisert med DynamicWebs alt-i-ett-programvare. DynamicWeb egner seg perfekt til å målrette og nå målgrupper, gi informasjon fra plattformen og proaktivt gi målrettet informasjon til brukerne gjennom markedsføringsmodulen.

Gjennom et "MyKOKS"-miljø kan informasjon som gjelder spesifikke brukere (grupper) deles og skjermes fra resten.

The result

Dynamicweb støtter KOKS Group med en kraftig plattform for administrasjon av webinnhold.

Plattformen gir rom for utvidelse av funksjonaliteten, i tillegg til eventuelle tilpasninger. 

Etter den vellykkede lanseringen av KOKS Corporate-nettstedet fortsatte vi å samarbeide om nettbutikker, som B2B-nettbutikken til RIDGID Kollmann.

Segment

B2B, B2C, CMS og eCommerce

Location

The Netherlands

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing