ProNails

Et internasjonalt og fremtidsrettet digitalt knutepunkt der e-handel, PIM og ERP møtes

En e-handelsplattform der PIM og ERP kombineres med muligheten for markedsføring.

ProNails har vært en betrodd B2B-partner for hånd-, negle- og fotpleie av topp kvalitet i 40 år og har hovedkontor i Belgia. ProNails gir overlegen støtte til skjønnhetseksperter. De inspirerer også partnere og forbrukere med trendy high-end-produkter.

The challenge

The Ultimate Digital Experience for Beauty Professionals and Distributors

ProNails har et konstant fokus på innovasjon innen både produktutvikling og service. For å fornye tjenestene sine var ProNails på utkikk etter en partner som kunne oppdatere den digitale plattformen. Plattformen skulle bli et "digitalt knutepunkt" der spirende skjønnhetsprofesjonelle kunne hente inspirasjon og få opplæring, distributører kunne behandle bestillinger og profesjonelle kunne legge inn bestillinger. Med andre ord en plattform der alt kommer sammen.

ProNails er aktive i en kreativ bransje, så de hadde allerede en klar visjon for utformingen av nettstedet. ProNails' (tekniske) ønsker:

  • En kompakt og oversiktlig plattform;
  • Et "My ProNails"-miljø der forhandlere og fagfolk kan holde oversikt over egne lagre og behandle bestillinger;
  • Et utseende som samsvarer med identiteten;
  • Et akademi der interesserte kan få opplæring for å bli ProNails-profesjonelle;
  • En B2B-butikk som betjener fagfolk;
  • En omfattende blogg/nyhetsfunksjon for å holde fagfolk oppdatert på den siste utviklingen og de nyeste mulighetene;
  • En forhandler- og salongsøker.
The solution

Frigjøring av forbedrede muligheter og funksjoner

ProNails var allerede kjent med Dynamicweb, men de nye kravene kunne ikke lenger innarbeides i installasjonen. Derfor ble det laget en helt ny arkitektur i en ny Dynamicweb-installasjon. Dette økte også plattformens muligheter og funksjoner, slik at ProNails kunne bruke Dynamicweb enda mer effektivt.

The result

Et flerspråklig digitalt knutepunkt med forbedrede B2B-funksjoner

Gjennom tydelig kommunikasjon, en kombinasjon av riktig ekspertise og en proaktiv holdning fra begge parter har ProNails fått et fullstendig fornyet og fremtidsrettet nettsted.

Resultatet er et bedriftsmiljø som er utstyrt med flere språklag, en komplett B2B-nettbutikk som delvis er låst opp for distributører, sterke produktdetaljer, akademimiljøet, en omfattende bloggmodul, ulike innholdsmaler, implementeringer og markedsføringsfunksjoner. 

Dette gir ProNails full fleksibilitet i utformingen av nettsidene, samtidig som de holder seg innenfor retningslinjene for bedriftens identitet. ProNails kan nå, informere og berike sine målgrupper på en perfekt måte gjennom det digitale knutepunktet.

Segment

B2C CMS, PIM og eCommerce

Location

Worldwide / BeNeLux

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing