RIDGID Kollmann

En B2B-nettbutikk for RIDGIDKollmann.com som fungerer som en blåkopi for andre KOKS-merker

RIDGID Kollmann er en del av KOKS Group. Etter den vellykkede lanseringen av KOKS Corporate-nettstedene fortsatte de arbeidet.

RIDGID Kollmann ble grunnlagt i 1923 og er basert i Nederland og Belgia. RIDGID Kollmann er en del av KOKS Group. RIDGID Kollmann leverer produkter til kloakkspesialister, rørleggere, installatører, taktekkere og lekkasjesøkere. Online i nettbutikken og offline i opplevelsessentrene i Nederland og Belgia.

The challenge

RIDGIG Kollmann er en del av Koks Group. Tidligere ble KOKS Corporate-nettstedet lansert med stor suksess ved hjelp av DynamicWeb. Hvert domene har mulighet til å lage sin egen unike layout med eget innhold på KOKS-konsernets sentrale hovednettsted. For å utvide dette vellykkede samarbeidet fikk vi muligheten til å realisere nettbutikkene til KOKS Group. Vi begynte med nettbutikken til RIDGID Kollmann.

 

The solution

Vår partner Bluedeks implementering av DynamicWeb Commerce Suite har effektivisert RIDGIG Kollmanns tilstedeværelse på nettet betraktelig. De allsidige funksjonene i pakken har gjort det mulig for Bluedesk å integrere nettbutikken sømløst i den samme plattformen som brukes til RIDGIG Kollmanns bedriftsnettsted. Denne strategiske avgjørelsen forbedrer ikke bare den generelle konsistensen av merkevaren på nettet, men gir også flere praktiske fordeler. 

Ved å samle bedriftssiden og nettbutikken på en felles plattform kan RIDGIG Kollmann nå dra nytte av et sentralisert styringssystem.

The result

Etter lanseringen ble nettbutikken RIDGIDKollmann.com mønsteret for andre butikker vi skal utvikle for KOKS Group. Denne løsningen er ikke bare kostnadseffektiv for KOKS Group, men gir oss også muligheten til å lansere fremtidige KOKS Group-nettbutikker på kort tid. 

På denne måten kan KOKS Group raskt utvide sin ledende posisjon på nettmarkedet og øke sine konkurransefortrinn.

Segment

B2B, CMS og eCommerce

Location

Nederland

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing