Telstar

En nettside og nettbutikk for en nederlandsk fotballklubb ble realisert i løpet av to måneder

Telstar er fotballklubben for tøffe menn og bestemte kvinner. Telstar spiller i Keuken Kampioen Divisie og går under navnet White Lions. Klubben kjennetegnes av individualitet og samhold. 

The challenge

Et moderne og dynamisk nettsted for å vise klubbens vekst

Telstars hjemmeside var utdatert og ikke lenger et verdig utstillingsvindu for klubben. Telstar vokser betraktelig, både på og utenfor banen. En ny nettside var også en del av denne veksten.

En ny plattform som oppfyller moderne krav, er en forlengelse av aktivitetene på og rundt banen og et utstillingsvindu for klubben. Det var innfallsvinkelen i realiseringen av Telstars nye nettsted.  

Her er noen av kravene:

  • En kompakt og oversiktlig plattform;
  • Et utseende som samsvarer med identiteten;
  • En fanshop for merchandise;
  • Sterke produktdetaljer;
  • Et "My Telstar"-miljø for fans;
  • En omfattende blogg/nyhetsfunksjon for å holde fansen oppdatert;
  • Måter å øke markedsføringseffekten på nettet på;
  • Muligheter for e-postmarkedsføring på plattformen.
The solution

DynamicWeb Commerce Suite med kundeengasjement gjennom e-postmarkedsføring

DynamicWeb Commerce-pakken gir Telstar en omfattende løsning for håndtering av ulike aspekter ved e-handelsvirksomheten. Denne pakken er utviklet for å effektivisere og forbedre handleopplevelsen på nettet, og gir Telstar et kraftig verktøy for effektiv administrasjon av den digitale butikkfronten. 

En av de viktigste funksjonene i DynamicWeb Commerce Suite er mulighetene for e-postmarkedsføring. Telstar kan utnytte denne funksjonaliteten til å kjøre målrettede og personlige e-postkampanjer. Ved å bruke kundedata og preferanser som er lagret i pakken, kan Telstar sende skreddersydde reklamemeldinger, produktanbefalinger og eksklusive tilbud til kundene sine. Dette holder ikke bare fansen informert om de nyeste produktene og oppdateringene, men bidrar også til å pleie kunderelasjoner og oppmuntre til gjentakelse.

The result

En moderne nettside og nettbutikk B2C

Telstars ulike målgrupper ble undersøkt, identifisert og inkludert. Nettstedet er ikke bare rettet mot supportere, men også mot bedriftsmarkedet/potensielle sponsorer. 

I tillegg har nettbutikken fått et nytt utseende slik at alle supportere, nasjonale og internasjonale, kan få sitt hvite løvehjerte til å banke raskere og kjøpe merchandise.

Telstar har nå en moderne nettside og nettbutikk der du finner alt fra og om Telstar.

Segment

B2C, CMS og eCommerce

Location

Nederland

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing