WorldEmp

WorldEmps vei til sømløs global talentmatching

WorldEmp kobler sammen kunnskap, arbeidskapasitet og etterspørsel, digitalt og globalt takket være DynamicWeb-plattformen.

WorldEmp bringer tilbud og etterspørsel etter "teknikere" sammen på en rimelig, skalerbar og effektiv måte. De gjør dette ved å koble sammen de beste teknisk kvalifiserte medarbeiderne fra India med selskaper over hele verden. WorldEmp kobler sammen folk fra flere bransjer, for eksempel IKT-, ingeniør-, data- og finansbransjen.

The challenge

WorldEmps reise mot en robust tilstedeværelse på nettet

Det nåværende nettstedet samsvarte ikke lenger med WorldEmps online-strategi. Nettsiden hadde for eksempel ikke mulighet til å presentere profilene og de tilhørende CV-ene som WorldEmp tilbyr. Dette gjorde det vanskelig for WorldEmp å generere leads på nettet, og det skapte en svak online-posisjon i forhold til konkurrentene. 

WorldEmp ønsket å være fullstendig avlastet på nettet og presentere sitt brede utvalg av CV-er på en enkel måte.

The solution

En løsning som oppfyller kravene

WorldEmp hadde noen krav til løsningen: 

  • En kompakt og oversiktlig plattform;
  • Et utseende som samsvarer med identiteten;
  • En brukervennlig filterfunksjon for profiler;
  • En brukervennlig filterfunksjon for CV-er for å finne en passende fagperson;
  • En plattform som kan konkurrere med konkurrentene og generere leads. 

Med DynamicWeb Commerce Suite klarte WorldEmp å løse utfordringene og oppfylle kravene.

The result

Slik oppnådde WorldEmp et fremtidsrettet nettsted gjennom ekspertise

Gjennom tydelig kommunikasjon, en kombinasjon av riktig kompetanse og en proaktiv holdning fra begge parter har WorldEmp fått et fremtidsrettet nettsted som samsvarer med deres ønsker. 

Innenfor denne plattformen har WorldEmp et kraftig CMS og avanserte markedsføringsverktøy som støtter leadgenerering. På denne måten er WorldEmps nettsted optimalisert for å oppnå konvertering. 

I WorldEmps nye plattform ledes den besøkende så raskt som mulig til en relevant profil. En tydelig filterfunksjon som gjør det mulig for den besøkende å angi preferanser når det gjelder bransje, funksjon og spesialiteter. E-handelsfunksjonene i DynamicWeb har gjort dette mulig. 

Plattformen tilbyr en brukervennlig og filtrerbar CV-funksjon som gjør det enkelt for den besøkende å finne den rette fagpersonen.

Segment

B2C, eCommerce og CMS

Location

Nederland

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing