Prøv det på egenhånd!

Prøv DynamicWeb sin demo-side og få full tilgang både back-end og front-end til hele plattformen: CMS, nettbutikk, produktinformasjonssystem (PIM) og markedsføring.

Vil du oppleve Dynamicweb sin All-in-One på egenhånd? 

Test ut vår online demoside som er ferdig oppsatt og klar til bruk. Opplev alle fordelene ved å ikke ha 3-4 forskjellige systemer for å håndtere dine CMS og nettbutikk-behov. 

Demo-siden gir deg full tilgang til ferdiglagde scenarioer og en ferdigstilt nettbutikk: 

  • Full tilgang til alle funksjoner 
  • Content Management System scenarioer
  •  Nettbutikk scenarioer
  • Product Information Management scenarioer
  • Digital markedsføringsscenarioer 

Bestill en demo ved å fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt. 

Over 4000 virksomheter bruker allerede DynamicWeb

All-in-one løsning med PIM for å enkelt navigere og filterer seg gjennom opptil 1.000 varianter

Tingstad er en av Norges største spesialister på festeteknikk og pakninger. Bedriften startet opp som skipshandel i 1884. Tingstad omsetter for 2,6 milliarder kroner i året. Endelig har de fått en nettbutikk som står i stil med omsetningen.

Med over 30 000 ulike varenummer og et ønske om å få ferdig en førsteversjon på ny nettside, netthandel og PIM på fem måneder, var det ikke rom for å feile. Det ble raskt satt i gang arbeid med å få inn produktdata i PIM-en, og ikke minst sørge for at data kom inn korrekt fra første stund.

Norsk Stål optimalisere e-handelsopplevelsen og redusere manuelle arbeidsprosesser

Med PIM-system fra DynamicWeb har nå Norsk Stål full kontroll på kundehenvendelser, og kan behjelpe kundene sine mye mer effektivt. Med det nye PIM-systemet har de nå også full kontroll over alle produkter, og de tilhørende produktdataene. Det er nå mye enklere for Norsk Stål å legge til datablader, bruksanvisninger, tegninger, osv. til spesifikke produkter. 

Med live integrasjon fra ERP-systemet og PIM-systemet direkte inn i plattformen blir nå produktdataen oppdatert samtidig, og det trengs kun å gjøres en gang.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om våre produkter eller løsninger? Vi vil gjerne hjelpe!

 

Ressurser

Bli inspireret - last ned whitepapers, se på tidligere webinar osv. 

 

Event & Webinars

Registrer deg for fremtidige DynamicWeb arrangementer og webinar. 

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing