Hvor godt passer PIM som investering for deg?

Få et estimat som viser hvordan en PIM-investering vil se ut i din virksomhet.

Et PIM-system er en investering i virksomheten din.

PIM gir deg bedre datakontroll og mer effektive arbeidsflyter og sparer deg til sjuende og sist for mange manuelle arbeidstimer og ineffektive arbeidsprosesser.

Spørsmålet er hvor mye du må investere i en PIM-implementering for å kunne høste disse fordelene? 

Det kan vi se på i et prisestimat. Her tar vi for oss faktorer som SKU-er, produktbeskrivelser og grupperinger, og gir deg eksempler på hvordan en PIM-investering har sett ut i virksomheter som ligner på din.

Er du usikker på om et PIM-system vil være en god investering for virksomheten din? Fyll ut skjemaet for å bestille et estimat, så tar vi kontakt så raskt som mulig.

Over 4000 virksomheter bruker allerede DynamicWeb

All-in-one løsning med PIM for å enkelt navigere og filterer seg gjennom opptil 1.000 varianter

Tingstad er en av Norges største spesialister på festeteknikk og pakninger. Bedriften startet opp som skipshandel i 1884. Tingstad omsetter for 2,6 milliarder kroner i året. Endelig har de fått en nettbutikk som står i stil med omsetningen.

Med over 30 000 ulike varenummer og et ønske om å få ferdig en førsteversjon på ny nettside, netthandel og PIM på fem måneder, var det ikke rom for å feile. Det ble raskt satt i gang arbeid med å få inn produktdata i PIM-en, og ikke minst sørge for at data kom inn korrekt fra første stund.

Norsk Stål optimalisere e-handelsopplevelsen og redusere manuelle arbeidsprosesser

Med PIM-system fra DynamicWeb har nå Norsk Stål full kontroll på kundehenvendelser, og kan behjelpe kundene sine mye mer effektivt. Med det nye PIM-systemet har de nå også full kontroll over alle produkter, og de tilhørende produktdataene. Det er nå mye enklere for Norsk Stål å legge til datablader, bruksanvisninger, tegninger, osv. til spesifikke produkter. 

Med live integrasjon fra ERP-systemet og PIM-systemet direkte inn i plattformen blir nå produktdataen oppdatert samtidig, og det trengs kun å gjøres en gang.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om våre produkter eller løsninger? Vi vil gjerne hjelpe!

 

Ressurser

Bli inspireret - last ned whitepapers, se på tidligere webinar osv. 

 

Event & Webinars

Registrer deg for fremtidige DynamicWeb arrangementer og webinar. 

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing